Η μεταμόρφωσης από υλικό σε άυλο, από τον φόβο στην αγάπη, από την θνητή μας υπόσταση στην Θεϊκή!

Για την επίτευξη αυτής της εσωτερικής μεταμόρφωσης θα χρησιμοποιήσουμε την δύναμη των παραμυθιών και μύθων.

Θα δουλέψουμε με την αποκωδικοποίηση της Ωραίας κοιμωμένης, των 7 Νάνων, της Χιονάτης και Κοκκινοσκουφίτσας.
Θα εμβαθύνουμε στο ταξίδι του Οδυσσέα, στον μύθο του Περσέα και στο αρχέτυπο του Αίαντα. Θα φτιάξουμε ένα δικό μας παραμύθι που θα αντικατοπτρίζει την ζωή μας με όλους τους άθλους, μαθήματα και συνειδητοποιήσεις.

Ωραία κοιμωμένη και οι 7 νάνοι

Ένα πανέμορφο παραμύθι που κρύβει αλήθειες του συλλογικού ασυνειδήτου.

Όλοι κρύβουμε μέσα μας μια Ωραία κοιμωμένη (άντρες και γυναίκες). Οι αρχαίοι το ονόμαζαν λήθη, οι Ινδοί μάγια, σήμερα το ονομάζουμε μάτριξ.
Ότι ονομασία και να της δώσουμε, είναι η κατάσταση όπου ξεχνάμε την πραγματική μας υπόσταση και αρχίζουμε να ζούμε μία ζωή πέρα από την αληθινή μας ιδιοσυγκρασία, πέρα από την Θεική μας πλευρά.
Όταν η ψυχή ενσαρκώνεται στην γη ξεκινάει ένα ταξίδι ανάμνησης του ποια είναι πέρα από το ποια της έχουν πει ότι είναι.
Η ωραία κοιμωμένη είναι το μέρος του εαυτού που απαρνείται την ευθύνη της Θεϊκής πλευράς, φοβάται να συνειδητοποιήσει ότι είναι ένας μικρός Θεός μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα και προτιμά να ζει μία ψεύτικη ζωή υποκρίνοντας ότι είναι ένα έρμαιο της τύχης και του πεπρωμένου!
Σε αυτό το σεμινάριο θα ανακαλύψουμε την Ωραία κοιμωμένη μέσα μας και με την δύναμη των 7 νάνων (από το παραμύθι της Χιονάτης) θα την ξυπνήσουμε.
Οι 7 νάνοι δεν είναι τίποτα άλλο από τα 7 ενεργειακά μας κέντρα, που μόνο όταν τα επισκεφθεί η Χιονάτη (συνείδηση) και τα αγαπήσει η Κοκκινοσκουφίτσα (Σεξουαλικότητα), θα μπορέσει να ξυπνήσει η Ωραία κοιμωμένη με το φιλί της εσωτερικής μας αγάπης, του εσωτερικού μας πρίγκηπα Θεού!

 

Οδυσσέας και Αίαντας

Τι συμβολίζει το ταξίδι του Οδυσσέα στο ταξίδι της αυτογνωσίας; πως μας βοηθάει ο Περσέας να λύσουμε τα δεσμά του οικογενειακού μας δέντρου; ποια είναι η Πηνελόπη και πως μπορούμε να μάθουμε να υφαίνουμε στον αργαλειό της; ποιοι είναι οι μνηστήρες και ποιος ο Αίαντας;
Η ψυχή μέσα από τα αλλεπάλληλα ταξίδια της μαθαίνει, ομορφαίνει, αναπτύσσετε και ευρύνει την συνείδησή της.
Όταν ερχόμαστε στην γη δεν είμαστε ένα άγραφο χαρτί αλλά ένα πανέμορφο μοναδικό δημιούργημα πάνω στο οποίο πατάει το οικογενειακό δέντρο για να αφήσει το αποτύπωμά του.
Όσο κρατάμε αυτό το αποτύπωμα τόσο δεν αφήνουμε το οικογενειακό δέντρο να εξελιχθεί σε κάτι ανώτερο από αυτό που είναι.
Με την βοήθεια της Οδύσσειας θα συνειδητοποιήσουμε το αποτύπωμα και με την δύναμη του Περσέα θα το εξολοθρεύσουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Θα ανέβουμε στο εσωτερικό καράβι της συνείδησης και θα πλεύσουμε με πορεία την αληθινή μας υπόσταση, διαγράφοντας στο δρόμο μας όλα όσα έχουμε κληρονομήσει από το οικογενειακό μας δέντρο και δεν μας αφήνουν να είμαστε ο εαυτός μας.

Το παραμύθι της κάθε ψυχήςΘα αναγνωρίσουμε το προσωπικό μας παραμύθι και με μία τελετή που θα μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε ποιοι είμαστε θα επιστρέψουμε στο αληθινό μας Εαυτό, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε να διαγράφουμε την πραγματική πορεία της Θεϊκής μας Πλευράς και όχι της Λήθης.