13 Απρίλη 2019

12.00 με 18.00

Infinity Dance Studio, Agios Dimitrios, Athina

Πόσο ζεις στο σώμα και πόσο στο μυαλό?
Πόσο ζεις στο παρών και πόσο χάνεσαι στον χρόνο του μέλλοντος ή του παρελθόντος?
Πόσο γιορτάζεις καθημερινά με μικρές απολαύσεις την ζωή?

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που ερχόμαστε σε αυτή την ζωή, ένας όμως και βασικός είναι για να την απολαύσουμε!

Δυστυχώς από τότε που οι άνθρωποι ξεχάσαμε να γιορτάζουμε καθημερινά την ζωή ξεκινήσαμε να προσκολλούμαστε στον θάνατο δίχως να το καταλαβαίνουμε.

Γεμίζουμε καθημερινά το νου μας με ανησυχίες για το μέλλον που δεν έχουν καν υπόσταση γιατί ίσως να μην πραγματοποιηθούν ποτέ. Σκεφτόμαστε το παρελθόν κατηγορώντας τον εαυτό μας για τις αποφάσεις που πήραμε λες και έτσι μπορούμε να το αλλάξουμε. Προτιμούμε να είμαστε μικροί και να ζητάμε λίγα γιατί νομίζουμε ότι μόνο αυτά αξίζουμε και πολλά άλλα.

Η ζωή που μας έχουν μάθει να ζούμε είναι μια ζωή συνεχούς δράσης όπου το ῾ποσο περισσότερο μπορώ να κάνω῾ είναι πιο σημαντικό από το ῾μου επιτρέπω απλά να είμαι῾!

Μια ζωή που επιβραβεύεται συνεχώς η κατάκτηση και πραγματοποίηση στόχων και όχι απλά η ύπαρξη!

Σε αυτό το σεμινάριο θα ζήσουμε την μετάβαση από το μέλλον και το παρελθόν στο τώρα καθώς και από το μυαλό στο σώμα μέσα από διαλογισμούς και ασκήσεις που μας βοηθούν να εκτιμήσουμε τι έχουμε και να πάψουμε να αναζητούμε συνεχώς τι θα μπορούσαμε να έχουμε.

Θα ζήσουμε ένα συμβολικό θάνατο όπου θα συνειδητοποιήσουμε πόσο τελικά αγαπάμε το σώμα μας, θα εκτιμήσουμε καθώς και θα ανακαλύψουμε το δώρο που οι αισθήσεις μας δίνουν καθημερινά και το αγνοούμε, θα εξερευνήσουμε τον κόσμο μεταξύ αντρών και γυναικών χρησιμοποιώντας την τέχνη του φλερτ και θα γιορτάσουμε απλά την ύπαρξή μας!

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να σε οδηγήσει σε μία καλύτερη σχέση με το σώμα σου καθώς και να σε βοηθήσει να βελτιώσεις το επίπεδο της αυτοπεποίθησής σου και της αυτοαξίας σου! Αυτό θα σε οδηγήσει σε μία πιο άνετη σχέση με τους συνανθρώπους σου καθώς και με άτομα του αντίθετου φίλου. Η ζωή´μέσα στο σώμα θα ανοίξει άλλες διαστάσεις ευτυχίας για σένα και τα προβλήματα που ίσως είχες μέχρι τώρα θα σου φανούν μηδαμινά.

Θα χρησιμοποιήσουμε:
Ταντρα
Διαλογισμους
Χορό
Τελετή κακάο
Ασκήσεις αυτοβελτίωσης

Για να κρατήσεις θέση και περισσότερες πληροφορίες στείλε μου μαιλ στο dancingagapi@gmail.com ή στο messenger

Categories: Calendar