Κυριακή 7 Μαρτίου
17.00 με 20.30
Μια μέρα πριν την γιορτή της γυναίκας!
Πόσο λίγο την γνωρίζουμε!!! Αυτό που γνωρίζουμε σαν έκφραση σεξουαλικότητας είναι η αντρική σεξουαλικότητα.

Η σεξουαλικότητα μας μπορεί να εκφραστεί με δύο βασικούς τρόπους με τον αρσενικό και τον θηλυκό. Ο αρσενικός είναι περισσότερο συνδεδεμένος με το αντρικό σώμα και ο θηλυκός με το γυναικείο. Ο τρόπος που ζούμε σήμερα την σεξουαλικότητα μας, άντρες και γυναίκες είναι περισσότερο αρσενικός. Αυτό σημβαίνει γιατί η δομή της κοινωνίας, η οποία έχει περισσότερο αρσενική ενέργεια, μας οδηγεί να ζούμε περισσότερο στο μυαλό μας και σε μια συνεχής δράση και σκέψη.

Η γυναίκα όταν ζει στην θηλυκή της σεξουαλικότητα ολόκληρο το σώμα της πάλλεται στην δόνηση αυτή. Με κάθε της βήμα ενεργοποιεί την δύναμη της σεξουαλικότητας μέσα από την σύνδεσή της με την γη. Με κάθε της αναπνοή την απλώνει σε όλο το σώμα έτσι ώστε να μπορέσει να την εκφράσει μέσα από διαφορετικές δραστηριότητες.
Το αντρικό σώμα συνήθως ενεργοποιεί την σεξουαλικότητα μέσα από την όραση και την σκέψη. Είναι επικεντρωμένη στα γεννητικά του όργανα και έχει ως σκοπό την διέγερση, την κορύφωση και την χαλάρωση.
Όταν η γυναίκα ενεργοποιήσει την σεξουαλικότητα της αλλάζει όλη της η ζωή! Βγαίνει από την αρσενική της δύναμη που είναι η σκέψη και ο έλεγχος και μπαίνει στην «αυθεντική» δύναμη για το σώμα της που είναι η ενέργεια, η ζωτικότητα και η αγάπη!
Σε αυτό το σεμινάριο θα χαρώ να γιορτάσω μαζί σας (μία μέρα νωρίτερα) την γιορτή της γυναίκας! Θα συνδεθούμε με αυτή την χαμένη μας σεξουαλικότητα και θα μοιραστώ μαζί σας ασκήσεις και δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε καθημερινά για να κρατήσετε την ενέργεια ψηλά και να ζείτε μέσα σε αυτήν!
Στείλε μου μαιλ για να μάθεις πληροφορίες και να δηλώσεις συμμετοχή
Categories: Uncategorized