Ο κόσμος έτσι όπως τον γνωρίζαμε πριν το 2020 έχει πεθάνει και έχει αφήσει την θέση του σε έναν καινούργιο κόσμο. Το αν ο καινούργιος κόσμος είναι καλύτερος ή χειρότερος εξαρτάται από εσένα και από το αν είσαι διατεθειμένος να πηδήσεις στο κενό και να δημιουργήσεις τον καινούργιο κόσμο έτσι όπως εσύ τον θέλεις!

Όλα όσα ζήσαμε το 2020 οδήγησαν στο τέλος ενός τρόπου ζωής και στην δημιουργία κάτι καινούργιου. Με την εξωτερική παγκόσμια αλλαγή δημιουργείτε και μια εσωτερική αλλαγή. Ένας εσωτερικός θάνατος και αναγέννηση του ίδιου μας του εαυτού. Τα κομμάτια που πεθαίνουν είναι το «θύμα» και το μέρος του εαυτού μας που δεν θέλει να ενηλικιωθεί και να πάρει τα ηνία της ζωής στα χέρια του.

Τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή την αλλαγή;

Στον προηγούμενο κόσμο, το Σύμπαν σε άφηνε να παίζεις το παιχνίδι του θύματος, το παιχνίδι του βολέματος στην έλλειψη συνείδησης, στο παιχνίδι του εαυτού που δεν θέλει να ενηλικιωθεί αλλά προτιμά να κρύβεται πίσω από τα τραύματα και τις πεποιθήσεις του εσωτερικού του παιδιού. Στον καινούργιο κόσμο το Σύμπαν σε αντιμετωπίζει σαν ενήλικα και σαν υπεύθυνο της δημιουργίας της πραγματικότητας σου. Αν εσύ θέλεις να συνεχίσεις να παίζεις το παιχνίδι που ήξερες, τώρα πια δεν θα έχεις με ποιον να το παίξεις! Ήρθε η ώρα να «ενηλικιωθείς», να ανοίξεις τα μάτια και τα αυτιά για να δεις την αλήθεια και να αντιμετωπίσεις τους χειρότερους φόβους που κρύβονται μέσα σου.

Η ενέργεια που έχει ήδη ξεκινήσει από το Χειμερινό ηλιοστάσιο, ακολουθεί ανηφορική πορεία από τα μέσα Ιανουαρίου και φτάνει στα ύψη τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο. Είναι μία ενέργεια που δεν σου δίνει περιθώρια αντίστασης.

Αν αντισταθείς θα περάσεις πολύ δύσκολα ψυχολογικά αλλά και σωματικά!

Αυτό που ζούμε, με λίγα λόγια, είναι η Γιορτή του Πνεύματος και η καταστροφή του μέρους του χαρακτήρα που μέχρι τώρα πήγαινε αντίθετα στο Πνεύμα.

Αν προσπαθείς να μαζέψεις τα κομματάκια της καταστροφής και να συνεχίζεις να είσαι όπως ήσουνα απλά θα χάσεις χρόνο και στην εσωτερική σου πραγματικότητα αλλά και στην εξωτερική. Ήρθε η ώρα να φτιάξεις ένα καινούργιο εαυτό αλλά και να φτιάξουμε παγκοσμίως ένα καινούργιο κόσμο. Αυτός ο κόσμος θα εξαρτηθεί από την δουλειά που θα κάνεις με τον εαυτό σου!

Παραδείγματα:
Αν μέχρι τώρα έμενες σε μια δουλειά που δεν σε ικανοποιούσε, λέγοντας την δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν δουλειές, αλλά η πραγματικότητα ήτανε ότι είχες αυτό που υποσυνείδητα νόμιζες ότι αξίζεις, τώρα η ενέργεια που υπάρχει σε αναγκάζει να αυξήσεις τα επίπεδα αυταξίας και να βρεις κάτι που πραγματικά σου αξίζει.
Αν ήσουν σε μία σχέση όπου υπερτερούσαν οι διαμάχες και η δικαιολογία που έλεγες στον εαυτό σου ήταν ότι έφταιγε συνέχεια ο άλλος. Ήρθε η ώρα να δεις ότι ίσως είχες ένα μέρος του εαυτού σου που τρεφόταν μέσα από την μάχη με το άλλο φύλο. Η καινούργια ενέργεια θα σε αναγκάσει να δεις το σκοτάδι σου, το μίσος ή την οργή που έχεις για το άλλο φίλο και να το θεραπεύσεις.
Αν μέχρι τώρα κρυβόσουν πίσω από το αρχέτυπο του θύματος και του μάρτυρα, πιστεύοντας ότι δεν είχες δύναμη να βγεις από εκεί, αλλά η πραγματικότητα ήταν ότι έκρυβες στο υποσυνείδητο έναν θύτη, που ίσως εκφραζόταν σε στιγμές που δεν έλεγχες, τώρα αναγκάζεσαι να σταματήσεις το παιχνίδι του θύμα-θύτη και να χρησιμοποιήσεις την δύναμή σου αλλιώς.

Σαν αυτά τα παραδείγματα συναντάμε πάρα πολλά ανάλογα με τον τρόπο που είχαμε βολευτεί μέχρι τώρα και τον τρόπο που μας αναγκάζει η καινούργια ενέργεια να ακολουθήσουμε!

Τι μπορείς να κάνεις:
Θεραπείες που ξεπερνάνε το σύστημα ελέγχου και προκαλούν συναισθηματική κάθαρση
Διαλογισμό με σκοπό να νιώσεις τι πραγματικά συμβαίνει μέσα σου και να ανακαλύψεις την αλήθεια
Γράψε ημερολόγιο με απόλυτη ειλικρίνεια
Συνδέσου με την φύση
Μείνε μακριά από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή τουλάχιστον σκέψου τι είναι αλήθεια, τι είναι μισή αλήθεια και τι είναι χειραγώγηση (σου προτείνω να ενημερώνεσαι διαβάζοντας τις ειδήσεις έτσι ώστε να έχεις χρόνο να αναλύσεις τι κρύβεται από πίσω)
Πάρε την απόφαση ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις στον εαυτό σου αγάπη, εκτίμηση και αξία
Επικοινώνησε με ειλικρίνεια με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και θέσε καινούργιους όρους στην σχέση με αυτούς
Ζήτα βοήθεια αν την χρειάζεσαι
Άφησε το παλιό να φύγει
Γιόρτασε την αλλαγή σου


Θυμήσου! Οτιδήποτε και να συμβαίνει δεν είσαι μόνος σου. Έχεις άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν και έχεις τον πιο πιστό και αυθεντικό σου φίλο, τον εαυτό σου.
Κάνε πράξη την φράση «Τα πάντα ρέει και ουδέν μένει» (Ηράκλητος) και θα φτάσεις εκεί που πάντα ήθελες, στην αγάπη!

Categories: Spirit and human