Μία γυναίκα δεν έχει μόνο μια προσωπικότητα αλλά τουλάχιστον τέσσερις!
Σαββατο 30 Ιανουαρίου και Κυριακή 31
17.00 με 20.00
Ενημερώσου για την τιμή και κλείσε θέση στο dancingagapi@gmail.com
Ανάλογα με την φάση που η γυναίκα βρίσκεται στον κύκλο της, εκφράζει και μια διαφορετική της πλευρά. Οι εναλλαγές των φάσεων επηρεάζονται από την διαφορετική έκκριση ορμονών και από την επιρροή που ασκεί πάνω της η σελήνη.
Όταν η γυναίκα ζει όλες τις φάσεις της μπορεί να ελίσσεται στην ζωή συνδυάζοντας την θηλυκή και αρσενική της ενέργεια με υγιές και εποικοδομητικό τρόπο!
Η Φύση της Γυναίκαςείναι ένα σεμινάριο που σου μαθαίνει τις φάσεις του κύκλου σου, σε βοηθάει να απελευθερώσεις μπλοκαρισμένες πλευρές του εαυτού σου και να ανακαλύψεις ένα καινούργιο τρόπο ζωής συνδεδεμένο με τον κύκλο σου.
Όταν η γυναίκα καταφέρει να ζει τις φάσεις του κύκλου της μπαίνει σε ένα μαγικό κόσμο! 
Ο κόσμος αυτός δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο που γνωρίζει. Είναι ένας εσωτερικός κόσμος που αλλάζει κάθε περίπου εφτά ημέρες και γεμίζει την ζωή της με χρώματα!
Είναι ο κόσμος της γυναίκας! 
Μια γυναίκα που ζει τον κύκλο της γνωρίζει την Αποστολή της, απολαμβάνει την Σεξουαλικότητά της, ξέρει να βάζει Όρια, γιορτάζει το Αίμα της περιόδου, είναι η Θεραπεύτρια του εαυτού της και ζει την Αφθονία που απορρέει από την σύνδεσή της με την μητέρα Γη.
Αν θες να μάθεις περισσότερα σύμφωνα με το θέμα παρακολούθησε το βίντεο:
 


Categories: Uncategorized