Η αφθονία εξαρτάται από την αγάπη που είμαστε διαθεσιμοι να δώσουμε στον εαυτό μας καθώς και από το επίπεδο αυτό αξίας μας.

Συγκεκριμένα το χρήμα είναι μια πανέμορφη ενέργεια η οποία μας δίνεται κατευθείαν από την γη για να μπορέσουμε να ζήσουμε την ζωή μας ανάλογα με αυτό που πιστεύουμε ότι αξίζουμε.

Ο κόσμος που ζούμε έχει παρερμηνεύσει τόσο την ενέργεια του χρήματος που αντί το χρήμα να είναι ένα απλό μέσον υλοποίησης των σχεδίων του Ανώτερου μας Εαυτού έχει γίνει ο στόχος ζωής μας.

Αν δεν βγούμε από αυτήν την λανθασμένη ερμηνεία που δυστυχώς έχει αποθηκευτεί βαθιά μέσα στο μυαλό μας δεν θα καταφέρουμε ποτέ να είμαστε δημιουργοί χρήματος στην ζωή μας παρα μόνο θα το βλέπουμε σαν κάτι μακρινό που για να το έχουμε θα πρέπει να μοχθήσουμε και να παλέψουμε.

Η αλήθεια δεν είναι αυτή που το Μάτριξ θέλει να πιστεύεις. Η αλήθεια είναι ότι το χρήμα είναι η υλοποιημένη ενέργεια αγάπης της Γης προς τα εσένα που σε περιμένει να ανοίξεις διάπλατα την αγκαλιά σου και απλά να την αποδεχτείς επειδή την αξίζεις!