Ένα σεμινάριο για ελεύθερους και ζευγάρια που έχει ως σκοπό να μας φέρει πιο κοντά στην αγάπη με τον εαυτό μας.
Ο τίτλος του σεμιναρίου αναφέρεται στα λόγια που λέει η καρδιά μας προς εμάς «Αγάπα με». Λόγια που δυστυχώς πολλές φορές παρεξηγούμε.
Αντί πρώτα να κοιτάξουμε μέσα μας, να δώσουμε και να πάρουμε, αυτή την αγάπη με τον εαυτό μας και μετά με τους άλλους, την ψάχνουμε έξω μας. Με αυτό τον τρόπο μπαίνουμε σε μια συνεχής εξωτερική αναζήτηση η οποία δεν έχει τέλος γιατί δεν υπάρχει τίποτα να βρούμε εκεί έξω.
Η πραγματική έννοια της αγάπης είναι σαν να έχεις ένα μπολ γεμάτο φαγητό το οποίο προέρχεται από εσένα και από κανέναν άλλον. Αν γυρνάς στην ζωή με το μπολ άδειο ελπίζοντας ότι θα σου το γεμίσει κάποιος άλλος, που πιθανόν να έχει και αυτός το μπολ του άδειο τότε απλά θα χάνεις χρόνο και πολύτιμη ενέργεια πηδώντας από μια σχέση στην άλλη.
a
a
Είναι χωρισμένο σε τρία μέρη.
Στο πρώτο θα μαζέψουμε χαμένα κομμάτια το εσωτερικού παιδιού που αισθάνεται ότι δεν αξίζει την αγάπη, στο δεύτερο θα τα βρούμε με την εσωτερική μας γυναίκα αν είμαστε άντρες ή τον εσωτερικό άντρα αν είμαστε γυναίκες, έτσι ώστε να φτιάξουμε ένα ολοκληρωμένο ζευγάρι μέσα μας.
Τέλος, θα ανάψουμε την φωτιά της Κουνταλίνη (ζωτικής μας ενέργειας) που ανυπομονεί να διασχίσει την σπονδυλική μας στήλη και να μας οδηγήσει σε κύματα αγάπης!
Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής: Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 | 17:00-20:00 
Τόπος Διεξαγωγής: Online, μέσα από την πλατφόρμα του ZOOM
Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής: 6907189464 WhatsApp
dancingagapi@gmail.com
Categories: Uncategorized