Τα Ακασικά Αρχεία είναι μια μεγάλη βιβλιοθήκη με αρχεία που κρύβουν το ταξίδι της κάθε ψυχής, τις εμπειρίες της, τα μαθήματα που λαμβάνει και γενικά οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να κρύβεται στα βάθη του υποσυνειδήτου της.

Είναι η διάσταση αγάπης όπου βρίσκονται καταχωρημένες όλες οι πληροφορίες της εξέλιξης ενός ατόμου.

Μέσω των Ακασικών Αρχείων μπορείς  να επικοινωνήσεις με όντα φωτός που βρίσκονται σε διαφορετικές διαστάσεις από εσένα και με τον ίδιο σου τον Ανώτερο Εαυτό.

Αν μέχρι τώρα ακολουθούσες πιστά την διαίσθησή σου, με τα Ακασικά Αρχεία έχεις το πλεονέκτημα να μιλάς, να ακούς και να βλέπεις όλους όσους βρίσκονται στο πλευρό σου.

Δεν ακολουθούν καμία εντελώς θρησκεία, κανένα δόγμα, κανένα πιστεύω, είναι ελεύθερα.

Η ικανότητα πρόσβασης στα Ακασικά Αρχεία είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που έχει δοθεί στην ανθρωπότητα τα τελευταία χρόνια για να βοηθήσει στην πνευματική μας ανάπτυξη και στην ανακάλυψη της αληθινής αγάπης.

Το σεμινάριο Ακασικών Αρχείων σου ζητά να παραδοθείς με τα μάτια κλειστά σε ότι σου ζητάει η καρδιά σου. 

Άνοιξε την πόρτα που σε συνδέει με αυτήν και νιώσε την πραγματική της επιθυμία….. 

να την πάρεις αγκαλιά!

Στο σεμινάριο μαθαίνουμε να μπαίνουμε στα Ακασικά Αρχεία και να παίρνουμε πληροφορίες μόνοι μας. Είναι ένα αρκετά πρακτικό σεμινάριο όπου επίσης δουλεύουμε το εσωτερικό παιδί, την αυτοπεποίθησή μας και πώς να ξεχωρίζουμε την σκέψη από την διαίσθηση.