Κυριακή 7 Νοεμβρίου, 10.00 με 14.00 ώρα Ελλάδος

Ένα ταξίδι της γης μεσα σου…

Οι άνθρωποι μπορεί να ζούμε πάνω στον πλανήτη γη αλλά παράλληλα είμαστε εντελώς αποκομμένοι απο αυτήν. Αυτός είναι και ένας απο τους βασικότερους λόγους που ζούμε συνεχώς μέσα στον φόβο και όχι στην αγάπη!

Η γη θα μπορούσε να μας τροφοδοτεί συνεχώς με ενέργεια η οποία με την σειρά της θα μπορούσε να εισέρχεται στο σώμα μας απο το πρώτο ενεργειακό κέντρο και μετά να απλώνεται παντού.
Το γυναικείο σώμα συγκεκριμένα είναι φτιαγμένο να απορροφά την αγάπη της Γης απο τον κόλπο και στην συνέχεια να την αφήνει να ανεβαινει μεχρι την καρδιά και ακόμα πιο πάνω.
a
a
Δυστυχώς όμως ο σημερινός τρόπος ζωής, μακριά απο την φύση και με πρωταρχικό σκοπό η γυναίκα να ικανοποιήσει την κοινωνία, την κάνει να ζει πολύ περισσότερο στο μυαλό παρά στο σώμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απενεργοποιούνται το πρώτο και το δεύτερο τσάκρα και να αποσυνδέεται εντελώς απο την μητέρα γη.
a
a
Όταν το σώμα της γυναίκας επανασυνδεθεί με τον πλανήτη τότε όλη της η ζωή αλλάζει προς το καλύτερο. Η γη της δίνει ζωτικότητα, υγεία, αφθονία, ασφάλεια και όλα όσα χρειάζεται για να έχει την ζωή που επιθυμεί.
Σε αυτό το σεμινάριο θα ανοίξουμε την πύλη του πρώτου τσάκρα για να δεχτούμε την αγάπη της γής μεσα μας και μετά θα συνοδεύσουμε αυτή την αγάπη και στα υπόλοιπα τσάκρα.
a
a
a
a

Σε τι θα σε βοηθήσει:
Να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου
Να αφήσεις την γη να σε τροφοδοτήσει με ενέργεια η οποια θα έχει αμεση επιρροή στην υγεία, ζωτικότητα και αφθονία σου.
Να θεραπεύσεις τα μέρη του εαυτού σου που είναι έτοιμα να θεραπευτουν και
Να έρθεις πιο κοντά στην Γυναικεία σου φύση

a
a
Θα είναι ένα ταξίδι με βασικά εργαλεία την Τάντρα, το breathwork και την συστημική αναπαράσταση.
Το σεμινάριο θα ξεκινήσει με μία μικρή θεωρία και μετά θα μπούμε κατευθείαν στο βιωματικό ταξίδι.
a
Θα χρειαστείς:
Φωτογραφίες των γονιών σου
Φωτογραφία όταν ήσουν παιδί
Ενα κόκκινο μήλο
Ενα κερί
Λάδι για μασάζ
Για κράτηση θέσης και πληροφορίες: agapiapostolopoulou@gmail.com

Categories: Uncategorized

agapi

Agapi loves taking people into a journey of discovering their Real Authentic Self. She mainly focuses on balancing feminine and masculine polarities, healing the inner child and embracing the matrilineal way of being.  Her work is a blend of shamanism, art, tantra, dance and spirituality. She is a world traveler who does her best to serve with gratitude and humbleness the Divine!