Νιώθεις ότι τα πάντα γκρεμίζονται αλλά εσύ δεν θέλεις να τα αφήσεις να σε επηρεάσουν;
Αυτά που ακούς εξω απο εσένα συμβαδίζουν με αυτά που πραγματικά αισθάνεσαι ή δεν έχει καμία σχέση η μία πραγματικότητα με την αλλη;
Βρίσκεσαι στην δύναμη και στο κέντρο σου;
Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι ότι περπατάω σε μια πολη όπου τα σπίτια γκρεμίζονται τριγύρω μου αλλά εγώ βρίσκομαι στο κέντρο μου και συνεχίζω να περπατάω χωρίς να με επηρεάζει ο θόρυβος και η σκόνη.
Όταν βρίσκεσαι στο κέντρο σου, παρών στο σώμα σου και στην δόνηση της αγάπης δεν υπάρχει περίπτωση να λάβεις μέρος στην καταστροφή που μπορεί να συμβαίνει τριγύρω σου. Αναπνέεις και προχωράς με συμπόνια για όλα όσα γίνονται αλλά και με κατανόηση ότι ο καθένας δημιουργεί την πραγματικότητά του!
Το μινι σεμινάριο  «Μείνε στο κέντρο σου» θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις πόση ενέργεια χάνεις κάθε φορά που δεν είσαι παρών μέσα σου!
Κάθε φορά που αφήνεις κάτι άλλο να εισχωρεί μέσα σου και να σε οδηγεί σε εντελώς διαφορετικά μονοπάτια απο αυτά που πραγματικά επιθυμείς να πας.
Θα πιούμε τελετουργικό κακάο σε συνδυασμό με ένα άλλο επίσης θεραπευτικό τσαι και θα αφήσουμε την φύση να μιλήσει μέσα μας!
Θα χορέψουμε, θα κάνουμε ασκήσεις ενδοσκόπησης και αυτογνωσίας και θα έρθουμε πιο κοντα στην Αλήθεια!
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί εδώ:
INFINITY DANCE STUDIO, Athens
Για πληροφορίες και συμμετοχή: agapiapostolopoulou@gmail.com
Categories: Uncategorized

agapi

Agapi loves taking people into a journey of discovering their Real Authentic Self. She mainly focuses on balancing feminine and masculine polarities, healing the inner child and embracing the matrilineal way of being.  Her work is a blend of shamanism, art, tantra, dance and spirituality. She is a world traveler who does her best to serve with gratitude and humbleness the Divine!