Σεμινάριο στα Καλάβρυτα 18 με 21 Ιουνίου!

Μία από τις αγαπημένες μου ταινίες είναι και το Matrix.

Υπάρχει μία σκηνή στο Matrix όπου ο Neo καλείται να επιλέξει ένα χάπι, μεταξύ δύο. Το ένα χάπι είναι αυτό που το κάνει να παραμένει στο Matrix το άλλο είναι αυτό που τον βγάζει από αυτό.
Το σεμινάριο «Επιλέγοντας την αγάπη» είναι μία ευκαιρία για να επιλέξεις το χάπι που σε βοηθάει να βγεις από το Matrix (συλλογικό ασυνείδητο)!
Ζούμε συναρπαστικές στιγμές στον πλανήτη! Σιγά-σιγά εμφανίζονται δύο πραγματικότητες με δυο διαφορετικές δονήσεις.
Από την μια έχουμε την πραγματικότητα του Matrix, όπου όσο πάει και δυναμώνει, με στοιχεία χειραγώγησης, φόβου, οργής και έλλειψης ελευθερίας.

Από την άλλη ενισχύεται η συνειδητοποίηση του ανθρώπου ότι δεν υπάρχει μια πραγματικότητα αλλά όσες αυτός/η θέλει να δημιουργήσει!
Ή μία είναι πολύ χαμηλής δόνησης, όπου:
-Δεν ζεις στο σώμα σου αλλά αιωρείσαι κάπου έξω από αυτό
-Αφήνεις το Matrix (το συλλογικό ασυνείδητο) να σε χειραγωγήσει γεμίζοντας σε φόβους
-Δέχεσαι να βάλεις στο σώμα σου ουσίες που θα μπορούσαν μέχρι και να επηρεάσουν την υπόφυση σου και την σύνδεση σου με το πνεύμα και βρίσκεσαι σε μια συνεχής κατάσταση «ωραίας κοιμωμένης».
Η άλλη πραγματικότητα είναι η πραγματικότητα τις δόνησης της ανιδιοτελής αγάπης. Μία δόνηση που είσαι ελεύθερος/η να δημιουργήσεις την πραγματικότητα που εσύ θέλεις πετάγοντας από πάνω σου όλα όσα δεσμεύουν την συνειδητοποίηση σου ότι είσαι ένας Θεός μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα και έχεις έρθει να υλοποιήσεις την ομορφότερη πραγματικότητα για σένα!

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να σε βοηθήσει να ανεβάσεις δόνηση σε όλους τους τομείς της ζωής σου.
Θα χρησιμοποιήσουμε τον χάρτη των ενεργειακών μας κέντρων (τσάκρας) ως μέτρο αναφοράς για να δουλέψουμε όλους τους τομείς της ζωής μας.
Θα μοιραστώ μαζί σας στιγμές στην φύση όπου θα μάθουμε πως να ακούμε και να μιλάμε με την γη!
Θα απολαύσουμε μία Τελετή Κακάο και μια Τελετή Αιθιοπικού Καφέ με την μητέρα μου που κατάγεται από την φυλή Ορόμο, μια φυλή που χρησιμοποιούσε τον καφέ ως μέσω λατρείας της Θεάς της Γης Ετετε (η αντίστοιχη Ίσιδα).
α
α

Θα τελειώσουμε με μια μύηση στην Ακάσα, έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεια, κάτι που θα σας δώσει την δύναμη που χρειάζεστε σήμερα.
α
α
Τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσω είναι: χορός, ταντρα, συστημική, τέχνη και θεραπεία, τελετές και οτιδήποτε άλλο επιθυμεί το Πνεύμα!
α
α
Το σεμιναριο θα γίνει στα Καλάβρυτα!
Τελετή Καφέ

Ο καφές είναι ένα φυτό με βαθιά σοφία. Γνωρίζουμε ελάχιστα για τον καφέ, επειδή έχουμε επικεντρωθεί κυρίως στην ιδιότητά του να μας κρατά “ξύπνιους”.
Αλλά τι γίνεται αν ο καφές είναι ένα ιερό φυτό που θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα άλλο είδος αφύπνισης…; και είναι!

Ένα κομμάτι μου κατάγεται από την Αιθιοπία, μια από τις Μητέρες του Καφέ και το μέρος από το οποίο πήρε το όνομά της. Ένα από τα χαρίσματα που κληρονόμησα από το οικογενειακό μου δέντρο είναι και η ικανότητα να συνδέομαι με τα φυτά και να αποκωδικοποιώ ό,τι θέλουν να μοιραστούν μαζί μου.

Αυτό που μοιράστηκε μαζί μου ο καφές ήταν ότι είναι ένα ιερό φυτό που έρχεται στη γη για να διδάξει τους ανθρώπους πώς να απαλλαγούν από οτιδήποτε δεν τους ωφελεί στο δρόμο της αφύπνισης. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τον καφέ με εντελώς διαφορετικό τρόπο από τον τρόπο που τον χρησιμοποιούμε.


Συμμετέχοντας σε μια συγκεκριμένη τελετή που όλες οι αισθήσεις ευλογούνται και ξυπνούν με την αγάπη και τη σοφία του καφέ μπορούμε τότε να συνειδητοποιήσουμε την πλούσια και ιερή αξία αυτού του αγαπημένου φυτού.


Σε προσκαλώ σε μια τελετή καφέ βασισμένη στην τελετή των Ορόμο της Αιθιοπίας όπου θα σε βοηθήσει να συνδεθείς με τον καφέ και να τον αφήσεις να πάρει τα ηνία της αφύπνισης σου!

α

α

Τελετή Κακάο

Το κακάο έχει την ικανότητα να μεταφέρει τους ανθρώπους πίσω στον φυσικό τρόπο ύπαρξής τους, οδηγώντας τους από το πολυάσχολο μυαλό τους πίσω στο σώμα και την καρδιά τους.

Λιώνει με επιτυχία την «πανοπλία» της καρδιάς και αφήνει την άνευ όρων αγάπη να ανθίσει από βαθιά μέσα και έξω.

Αφυπνίζει τη σεξουαλική μας ενέργεια και μας υπενθυμίζει πόσο σημαντική είναι να ζούμε μια ζωή ευδαιμονίας και όχι μια αγχωτική ζωή που βασίζεται στην εκπλήρωση των αναγκών των άλλων περισσότερο από τον εαυτό μας. Είναι ένας Ιερός Δάσκαλος που αυξάνει τη σύνδεσή μας με τον εσωτερικό μας εαυτό, ανοίγει το τσάκρα της καρδιάς μας και επιτρέπει στην έκσταση και την αγάπη να εισέλθουν στην ύπαρξή μας.

Βοηθά σε οποιαδήποτε μεταμόρφωση προς την οποία εργαζόμαστε, είτε προσπαθούμε να εμβαθύνουμε την κατανόησή μας για το ποιοι είμαστε, να απελευθερώσουμε παλιά πρότυπα και τραύματα, είτε να κινηθούμε σε έναν χώρο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Στην ιερή τελετή, είμαστε ελεύθεροι να ορίσουμε όποια πρόθεση θέλουμε και το κακάο μας επιτρέπει να κινηθούμε προς αυτόν τον στόχο!

δδδδ

δδδ

Ακάσα (Μύηση στα Ακασικά Αρχεία)

Η Ακάσα είναι η διάσταση όπου δεν υπάρχει δυαδικότητα αλλά μία θεϊκή Πηγή από όπου πηγάζουν τα πάντα!
Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ικανοί να έχουμε πρόσβαση και σύνδεση με την Ακάσα! Ο τρόπος ζωής μας και η έλλειψη σύνδεσης με τον πλανήτη γη μας αποσυνδέει και από την Ακάσα.
Στην μύηση αυτή θα καθαρίσω το κανάλι που συνδέει το πρώτο τσάκρα με την Γη και το έβδομο με την Ακάσα, έτσι ώστε να μπορείς να μπαίνεις στην διάσταση της Πηγής όποτε το επιθυμείς!
Το σεμινάριο θα γίνει στο ξενοδοχείο Μικρή Αρχόντισσα

α

α

Πρόγραμμα (μπορεί να υποστεί αλλαγές)
Παρασκευή: τελετή έναρξης
Σάββατο
πρωί: Βόλτα και σεμινάριο στην φύση (ενεργοποίηση πρώτου τσάκρα: εσωτερικό παιδί, επανασύνδεση με τον πλανήτη)
Πρωινό
Συνέχεια σεμιναρίου στο ξενοδοχείο (Δεύτερο τσάκρα: υγιής χρήση σεξουαλικότητας, θεραπεία των τεσσάρων στοιχείων της φύσης μέσα μας, συνειδητή επιλογή της πραγματικότητας μου)
Μεσημεριανό
Τρίτο τσάκρα: Η αποστολή της ζωής μου και ο βασικός μου λόγος ενσάρκωσης, μαθαίνω πως να θέτω όρια)
Παιχνίδι και επαφή με την φύση
Δείπνο
Κυριακή
Τελετή Καφέ στην φύση(ενεργοποίηση της υπόφυσης και προστασία)
Πρωινό
Τα αρχέτυπα του άντρα και τα αρχέτυπα της γυναίκας (Άδης, Απόλλωνας, Παν, Ερμής και Εστία, Άρτεμις, Αφροδίτη, Εκάτη)
Θεραπεία αρχετύπων μέσα από την επαφή μας με το εσωτερικό παιδί
Μεσημεριανό
Καλλιτεχνικό απόγευμα (καλλιτεχνική δημιουργία του γκρουπ)
Δείπνο
Πάρτι!
Δευτέρα
Εορτασμός του Θερινού ηλιοστασίου και του Αγίου Πνεύματος με μια τελετή Κακάο!
Για πληροφορίες και για να κλείσεις θέση παρακαλώ στείλε μου μαιλ στο agapiapostolopoulou@gmail.com

Categories: Seminars of 2021