ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΙΙ

6 με 8 Οκτωβρίου

Ξενοδοχείο Ασκληπιός, Πλατύστομο Λαμίας (κάτω και πάνω αίθουσα)

LAKSHMI – SARASWATI – KALI

και

SHIVA

Το σεμινάριο είναι για άντρες και γυναίκες

 

Lakshmi abundance

Η Θεά LAKSHMI αντιπροσωπεύει μέσα μας την αφθονία, την υγεία, την ομορφιά και την αθωότητα.

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί παρόλα όσα κάνουνε στην ζωή τους δεν καταφέρνουν να έχουν τα χρήματα και γενικότερα την πολυτέλεια που τους αξίζει!

Μερικές φορές ο λόγος που δεν υλοποιούμε όλα όσα πραγματικά επιθυμούμε είναι γιατί σε ένα βαθύ μέρος του υποσυνειδήτου μας ο χώρος που είναι διαμορφωμένος για να δέχεται τα ῞αγαθά῞ βρίσκεται ή εντελώς κλειστός ή απλά αρκετά περιορισμένος.

 

Με λίγα λόγια το πόσο θα αποκτήσουμε ή θα “δεχτούμε” στην ζωή μας εξαρτάται από το πόσο αντέχουμε να δεχτούμε!

Το αρχέτυπο της Θεάς  LAKSHMI είναι μία συμπαντική ενέργεια που έχει την ιδανική δόνηση για να δημιουργήσει την δεκτικότητα που αντιστοιχεί μέσα μας και όχι αυτή που έχει διαμορφωθεί από την επιρροή των παιδικών μας τραυμάτων και κοινωνικοθρησκευτικών πεποιθήσεων και προγραμμάτων.

Επικαλώντας την δόνηση αυτή (που δεν είναι τίποτα άλλο από μία ακόμα δόνηση της Θεϊκής υπόστασης μέσα μας) επιτρέπουμε την εσωτερική μας μεταμόρφωση, πάνω στα θέματα αφθονία, υγεία, ομορφιά και αθωότητα.

Με την Θεά LAKSHMI θα δουλέψουμε:

  • Αφθονία δεκτικότητα
  • Αυτοπεποίθηση και Αυταξία
  • Αυθεντικότητα

 

Saraswati mission in life

Αντίστοιχα η Θεά SARASWATI αντιπροσωπευει τον σκοπό της ζωής μας!

Όλοι ερχόμαστε με μία ή και περισσότερες αποστολές που δυστυχώς δεν καταφέρνουμε πάντα να τις γνωρίσουμε.

Η ῾αποστολή῾ είναι ό,τι πιο ιερό έχουμε σε κάθε ζωή, εφόσον είναι ο λόγος που ερχόμαστε!

Πολλοί σαμποτάρουμε και γενικότερα φοβόμαστε να γνωρίσουμε και να μπούμε στην αποστολή μας γιατί βαθιά μέσα μας ξέρουμε ότι μόνο τότε θα κάτσουμε στον ῞θρόνο῞ μας!  κάτι που τόσο πολύ φοβίζει το υποσυνείδητό μας!

 

Για παράδειγμα: ίσως ερχόμαστε με αποστολή να γίνουμε ζωγράφοι και μέσα από τα έργα μας να βοηθήσουμε και να αλλάξουμε τον κόσμο και γινόμαστε γιατροί επειδή αυτό επιθυμούν οι γονείς.

Όσο πιο γρήγορα συνειδητοποιήσουμε για ποιο λόγο ῾κατεβήκαμε῾στην γη τόσο πιο γρήγορα θα μπούμε σε ένα κόσμο που όλα λάμπουν και ρέουν με ευκολία!

Με την Θεά  SARASWATI θα αγγίξουμε:

  • Τον σκοπό της ζωής
  • Τι μας εμποδίζει να τον αντιληφθούμε και
  • Τι χρειαζόμαστε για να τον πραγματοποιήσουμε

 

Kali protection

Η Θεά  KALI είναι η ικανότητά μας να βάζουμε όρια στους άλλους και να κρατάμε ῞χωρίς διαρροές῞ το ενεργειακό μας πεδίο, χειρίζοντας την ενέργειά μας όπως εμείς θέλουμε και όχι όπως  οι άλλοι θέλουν.

Από μικροί μαθαίνουμε να κάνουμε υποχωρήσεις εκεί που η ψυχή μας δεν θα ήθελε και να δίνουμε τον εαυτό μας έτσι ώστε οι άλλοι να είναι ευχαριστημένοι.

Το να λέμε ΟΧΙ ή να μην είμαστε συμβατοί με τον ᾽καθωσπρεπισμό᾽ της κουλτούρας μέσα στην οποία έχουμε μεγαλώσει μας τοποθετεί την ταμπέλα ῾κακός῾ / ῾κακιά῾.

Με λίγα λόγια όταν κάνουμε αυτό που νιώθουμε, που μερικές φορές δεν ευδοκιμεί τους άλλους, και όχι αυτό που περιμένουν οι άλλοι από εμάς είμαστε οι ῾περίεργοι῾της παρέας…

Με την Θεά KALI  θα εμβαθύνουμε στο να:

  • Βάζουμε όρια
  • Αναπτύξουμε την εσωτερική ειλικρίνεια και διαύγεια

Ο Θεός SHIVA θα συνοδεύσει στο σεμινάριο και τις 3 Θεές ως σύμβολο μίας ῾καθαρής᾽ αρσενικής δράσης και ενδοσκόπησης, έτσι ώστε να μην μπορέσουμε να ῞σαμποτάρουμε῞την αυτο – εξέλιξή και μεταμόρφωσή μας.

Με αυτό τον τρόπο η αρχετυπική ενέργεια του σεμιναρίου θα είναι πλήρης μιας και θα περιέχει μία ισορροπία μεταξύ αρσενικής και θηλυκής ενέργειας.